Over

Frituur Louis

Nice to meet you…Ik ben Jeroen en hier vertel ik je graag een woordje meer over onze familiezaak! Mijn vader Rik heeft de frituur Louis 40 jaar geleden opgericht, dus wij zijn ondertussen al een beetje “eetbaar erfgoed” in De Haan! Rik runde 27 jaar alleen de frituur en als ik mijn school had afgewerkt, hebben we het werk in de frituur samen verdergezet. We werken nu 13 jaar samen en vormden een goed duo! Met een grap en een grol beleefden we samen “het seizoen” aan zee.

Mijn papa heeft alles opgebouwd en nu heb ik de eer om het verder te mogen zetten. Papa gaat genieten van zijn welverdiend pensioen en wij, mijn vrouw Sofie en ik, gaan de frituur uitbaten. Onze twee kleine bengels Lewis & Logan komen soms eens “helpen” in de frituur… Maar eigenlijk gewoon lekkere frietjes van papa smullen!

Voor mij is het dus ook geen nieuwe branche, ik ben erin opgegroeid en voel me hier als een visje in het water! In de loop der jaren hebben we de frituur beetje bij beetje uitgebreid. Tot op het punt van vandaag, een mooie verderzetting van ons eigen Louis-avontuur!

Hallo

Nice to meet you

Geschiedenis

Van Frituur Louis

Maar wie is Louis nu eigenlijk? Mijn vader koos voor de naam Frituur Louis omdat zijn vader Louis de beroemde Boules de Berlin verkocht op het strand van De Haan. De naam Louis was al gekend in De Haan en omstreken, bovendien kon en kan je de boules ook nog altijd in de frituur kopen. De boules worden ook nog altijd in hetzelfde gebouw als de frituur gemaakt.

Tot snel voor een frietje?!

Groetjes,

Jeroen, Sofie & team

Sfeer

Volg ons op

Facebook en blijf op de hoogte